welke versie van paintshop pro?

Creatief met foto's, potlood of kwast? Plaats hier je kunstwerken.
ineke

welke versie van paintshop pro?

Ongelezen berichtdoor ineke » 25/05/11 20:20

Welke versie wordt er gebruikt bij de uitleg van het maken van een tube etc.
Ik heb versie paintshop pro X3, maar loop vast bij de 2e les

Gebruikersavatar
Anca
Speurneus
Speurneus
Berichten: 6567
Lid geworden op: 25/12/04 14:00
Locatie: Goudswaard
Contacteer:

Ongelezen berichtdoor Anca » 26/05/11 12:15

De lessen heb ik gemaakt met gebruik van PSP-X, maar moet te doen zijn met X3 die ik nu ook heb.

Waar loop je vast?
Groetjes Anca

Afbeelding

Gebruikersavatar
sharon66057
Speurneus
Speurneus
Berichten: 5083
Lid geworden op: 12/07/09 13:10
Locatie: Lelystad

Ongelezen berichtdoor sharon66057 » 26/05/11 12:36

Even :offtopic:

Wat heb jij een prachtige banner Anca!
Afbeelding

:bruinpootje: Noah

Zeg me dat je nooit weg zal gaan....
Dat kan ik je niet beloven.
Maar als je aan me denkt, zul je me zien...heel even, in de verte...

R.I.P Rebel en Nero, samen voor altijd in mijn hart...

Gebruikersavatar
Anca
Speurneus
Speurneus
Berichten: 6567
Lid geworden op: 25/12/04 14:00
Locatie: Goudswaard
Contacteer:

Ongelezen berichtdoor Anca » 26/05/11 17:03

Dank je, Sharon :)

Hij is al oud voor mijn doen, maar ik kom er elke keer weer op terug :D
Groetjes Anca



Afbeelding

ineke

welke versie paintshop pro

Ongelezen berichtdoor ineke » 27/05/11 14:09

Ik loop vast bij nr. 14 van les twee.
Als ik de tube plak dan kan ik de tube niet meer verschuiven.......

Gebruikersavatar
Anca
Speurneus
Speurneus
Berichten: 6567
Lid geworden op: 25/12/04 14:00
Locatie: Goudswaard
Contacteer:

Ongelezen berichtdoor Anca » 27/05/11 14:47

Plak je hem wel op je werkje als nieuwe laag?
Groetjes Anca



Afbeelding

ineke

welke versie paintshop pro

Ongelezen berichtdoor ineke » 27/05/11 14:59

ja hoor, plak hem als nieuwe laag net zoals het gezegd wordt........

Gebruikersavatar
Anca
Speurneus
Speurneus
Berichten: 6567
Lid geworden op: 25/12/04 14:00
Locatie: Goudswaard
Contacteer:

Ongelezen berichtdoor Anca » 27/05/11 18:10

Dan kan het ook helpen als je je werkje niet helemaal op groot scherm zet zeg maar.
Groetjes Anca



Afbeelding

ineke

welke versie paintshop pro

Ongelezen berichtdoor ineke » 27/05/11 19:13

het werkje staat niet in een groot scherm, maar is klein, dus helaas dat kan het ook niet zijn.....

Gebruikersavatar
Anca
Speurneus
Speurneus
Berichten: 6567
Lid geworden op: 25/12/04 14:00
Locatie: Goudswaard
Contacteer:

Ongelezen berichtdoor Anca » 28/05/11 09:24

Stuur mij anders je werkje en je tube maar, dan kan ik er eens naar kijken.

anca007@gmail.com
Groetjes Anca



Afbeelding

ineke

welke versie paintshop pro

Ongelezen berichtdoor ineke » 28/05/11 09:37

Ik ga het weekend nog even zelf proberen om het voor elkaar te krijgen.....ik moet iets verkeerd doen denk ik, maar mocht het na het weekend nog steeds niet gelukt zijn, dan zou ik heel graag gebruik maken van je aangeboden hulp.

Alvast bedankt

ineke

welke versie paintshop pro

Ongelezen berichtdoor ineke » 31/05/11 14:24

Nou het is me gelukt hoor, dank je wel nog voor je antwoorden

Gebruikersavatar
Anca
Speurneus
Speurneus
Berichten: 6567
Lid geworden op: 25/12/04 14:00
Locatie: Goudswaard
Contacteer:

Ongelezen berichtdoor Anca » 01/06/11 07:24

Fijn! Ben benieuwd straks naar het resultaat :)
Groetjes Anca



Afbeelding

ineke

welke versie paintshop pro

Ongelezen berichtdoor ineke » 01/06/11 08:06

Ik zit alleen nu weer te tobben om er een tweede hond op te krijgen, maar ik geef niet op hoor........

ineke

welke versie paintshop pro

Ongelezen berichtdoor ineke » 02/06/11 11:56

Nou de tweede hond erbij is ook gelukt.
Maar nu wil ik er eigenlijk nog tekst bijvoegen (dat had ik nog niet gedaan)
en nu wil dat weer niet lukken
Als ik het tekstgereedschap aanklik en ik klik op mijn banner dan krijg ik geen dialoogvenster tekstinvoer te zien alleen een knipperende cursor.
Ik kan dan wel tekst intypen, maar dat is niet te verschuiven.
Ik krijg ook nergens ingesteld maken als vector.....?
Op mijn palet opties voor gereedschap kan ik ook nergens die instelling vinden......
Kun je me helpen?


Terug naar “Creatief”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast