John P. schreef:Vandaag op het menu : Duck rund/vlees/kip op een bedje van ijsbergsla met een pensdressing, geserveerd met een rauwe kalkoendrumstick.
Hierbij een heerlijke bak vers water uit 2008 met een zachte afdronk.
Als dessert een knook van runderhuid om de tandjes te reinigen.
Daarna heerlijk een uurtje slapen en vervolgens bij het baasje op schoot kruipen en nog meer slapen.
Whaha, heerlijk joh!!
Hier staat voor vanavond wilde eend op het menu (zonder veer), maar verder met alles erop en eraan....ook de overheerlijke darmen, die mevrouw altijd als eerste opvreet!
Groetjes: Mariëlle & Yari
~ Wie achter de kudde aanloopt loopt altijd door de stront ~
John P. schreef:Vandaag op het menu : Duck rund/vlees/kip op een bedje van ijsbergsla met een pensdressing, geserveerd met een rauwe kalkoendrumstick.
Hierbij een heerlijke bak vers water uit 2008 met een zachte afdronk.
Als dessert een knook van runderhuid om de tandjes te reinigen.
Daarna heerlijk een uurtje slapen en vervolgens bij het baasje op schoot kruipen en nog meer slapen.
jullie chefkok is weer in vorm!
Dubhy at gisteren zalmkop en vandaag stukken konijn met orgaan.
John P. schreef:Vandaag op het menu : Duck rund/vlees/kip op een bedje van ijsbergsla met een pensdressing, geserveerd met een rauwe kalkoendrumstick.
Hierbij een heerlijke bak vers water uit 2008 met een zachte afdronk.
Als dessert een knook van runderhuid om de tandjes te reinigen.
Daarna heerlijk een uurtje slapen en vervolgens bij het baasje op schoot kruipen en nog meer slapen.
Nou Chef.... dat ziet er weer überheerlijk uit! Maar voordat u de kaarsjes hebt aangestoken, moet u even de text in de menukaart controleren betreft de ingredienten van duck, want volgens mij is het rund/lever/kip.
Overigens bestaat het menu van CJ uit hart en nier afgeblust met kwark
John P. schreef:Vandaag op het menu : Duck rund/vlees/kip op een bedje van ijsbergsla met een pensdressing, geserveerd met een rauwe kalkoendrumstick.
Hierbij een heerlijke bak vers water uit 2008 met een zachte afdronk.
Als dessert een knook van runderhuid om de tandjes te reinigen.
Daarna heerlijk een uurtje slapen en vervolgens bij het baasje op schoot kruipen en nog meer slapen.
Nou Chef.... dat ziet er weer überheerlijk uit! Maar voordat u de kaarsjes hebt aangestoken, moet u even de text in de menukaart controleren betreft de ingredienten van duck, want volgens mij is het rund/lever/kip.
Overigens bestaat het menu van CJ uit hart en nier afgeblust met kwark
Dank je wel. Ik heb de chef hier net even behoorlijk op aangesproken.
Dat kan natuurlijk niet. Hij heeft geluk dat ze lever wel lekker vinden, anders had die vandaag nog een andere baan kunnen zoeken
John P. schreef:Vandaag op het menu : Duck rund/vlees/kip op een bedje van ijsbergsla met een pensdressing, geserveerd met een rauwe kalkoendrumstick.
Hierbij een heerlijke bak vers water uit 2008 met een zachte afdronk.
Als dessert een knook van runderhuid om de tandjes te reinigen.
Daarna heerlijk een uurtje slapen en vervolgens bij het baasje op schoot kruipen en nog meer slapen.
John P. schreef:Vandaag op het menu : Duck rund/vlees/kip op een bedje van ijsbergsla met een pensdressing, geserveerd met een rauwe kalkoendrumstick.
Hierbij een heerlijke bak vers water uit 2008 met een zachte afdronk.
Als dessert een knook van runderhuid om de tandjes te reinigen.
Daarna heerlijk een uurtje slapen en vervolgens bij het baasje op schoot kruipen en nog meer slapen.
John P. schreef:Vandaag op het menu : Duck rund/vlees/kip op een bedje van ijsbergsla met een pensdressing, geserveerd met een rauwe kalkoendrumstick.
Hierbij een heerlijke bak vers water uit 2008 met een zachte afdronk.
Als dessert een knook van runderhuid om de tandjes te reinigen.
Daarna heerlijk een uurtje slapen en vervolgens bij het baasje op schoot kruipen en nog meer slapen.