2 vliegen in een klap

Vraag of vertel hier alles over de Labrador als assistentiehond.
Gebruikersavatar
Nino&Toosje
Speurneus
Speurneus
Berichten: 3249
Lid geworden op: 12/02/09 19:05
Locatie: Drenthe

2 vliegen in een klap

Ongelezen berichtdoor Nino&Toosje » 05/08/10 18:30

Tegel voor jouw hond op de Dog Lane of Fame van KNGF geleidehonden
Baasjes kunnen hun hond laten vereeuwigen op de ‘Dog Lane of Fame’ van KNGF Geleidehonden. Op een eigen naamsteen kun je een tekst plaatsen ter ere van jouw hond.

Dog Lane of Fame

In Hollywood krijgen beroemde acteurs een ster op het trottoir, in Nederland valt deze eer te beurt aan honden. Op een eigen naamsteen van 250 euro kun je tot 8 augustus een persoonlijke tekst laten zetten voor je hond. Het bestaan van je trouwe viervoeter is daarmee blijvend vastgelegd en geëerd. De tegel komt in een speciaal tegelpad dat dit najaar op het terrein van de hondenschool van KNGF Geleidehonden wordt aangelegd. De stichting organiseert deze actie ter ere van het 75-jarig bestaan. De opbrengst van de naamstenen komt ten goede aan de opleiding van blindengeleidehonden.


KNGF Geleidehonden

„Een hond verovert al snel een eigen plek in huis”, vertelt Ellen Greve, directeur KNGF Geleidehonden. „Zo’n trouwe metgezel wordt over het algemeen gezien als een echt gezinslid en een onmisbare vriend. We zien het bij onze geleidehondbezitters en bij onze puppypleeggezinnen, maar het geldt denk ik voor alle hondenbezitters in Nederland. De ‘Dog Lane of Fame’ biedt mensen een kans om de hond die vaak zoveel voor hen betekent, blijvend te eren.”
Kijk voor meer informatie op www.geleidehond.nl.

Terug naar “De Labrador als assistentiehond”