Pagina 131 van 316
Geplaatst: 30 mar 2009, 17:02
door Lunatic
Paardenspiervlees
Geplaatst: 30 mar 2009, 21:11
door yari
Een deel van een wilde gans (nek + kop, darmen en een stuk borstfilet).
Haute cuisine hier hoor!

Geplaatst: 30 mar 2009, 21:15
door roef
yari schreef:Een deel van een wilde gans (nek + kop, darmen en een stuk borstfilet).
Haute cuisine hier hoor!

hmmm

en waar is de foie grass dan??

Geplaatst: 31 mar 2009, 15:08
door arja
Kipkarkassen en pens.
Geplaatst: 31 mar 2009, 16:32
door doggie
runderhart en een halve kip
Geplaatst: 31 mar 2009, 16:46
door roef
kippebout,kvv,yoghurt
Geplaatst: 01 apr 2009, 08:25
door arja
Vanochtend pens, vanavond herby vlees.
Geplaatst: 01 apr 2009, 08:28
door roos
Runderspiervlees.
Geplaatst: 01 apr 2009, 09:02
door roef
runderhart,sprotjes,kuikenbout,kippelevertjes,groentemix en gekookte gierst
Geplaatst: 01 apr 2009, 14:49
door Lupos
fazantenkarkassen met hazenspiervlees.
Geplaatst: 02 apr 2009, 00:28
door Lunatic
Gisteren schapenpens, vandaag lamsribben
Geplaatst: 02 apr 2009, 08:10
door roos
Hertenvlees, kipkarkas.
Geplaatst: 02 apr 2009, 08:30
door arja
Herby vleesmix, vanavond farmfood.
Geplaatst: 02 apr 2009, 08:52
door roef
kvv en pens
Geplaatst: 02 apr 2009, 10:06
door rimanime
Gister stond er eendenkarkas op het menu en vandaag paard.