Pagina 16 van 316
Geplaatst: 03 feb 2008, 10:17
door fmsijtsma
lamshart en kipkarkas
Geplaatst: 03 feb 2008, 14:27
door arja
Ze krijgen vandaag Duck en rodi.
http://www.wielco.nl/" onclick="window.open(this.href);return false; Ik ga overstappen op Wielco brok, vergelijkbaar met Farmfood afwisselen met 3 dagen kvv en misschien, als ik het durf ga ik nog wel verder, ik heb ook de site van haaksbarf gezien, lijkt me wel wat??
Geplaatst: 03 feb 2008, 20:32
door John P.
Vandaag Kuikenbouten, rundersnippers en kalkoenfilet
Geplaatst: 03 feb 2008, 23:01
door yari
Zondag visdag, oftewel een makreeltje en verder wat herten-spiervlees snijdsels en een groentemixje.

Geplaatst: 04 feb 2008, 11:20
door ester01
hier vandaag paardenvlees en een haaskarkasje wat over was van gisteren.
Geplaatst: 04 feb 2008, 19:11
door John P.
kippenharten en rundersnijlingen
Geplaatst: 04 feb 2008, 19:23
door Bowie
Runderriblap.
Geplaatst: 04 feb 2008, 21:57
door yari
Bevleesde konijnenpootjes, 1 runder testikel en een klein stukje runderlong.

Geplaatst: 05 feb 2008, 11:39
door ester01
hier vanmorgen een restantje paardenvlees met overgebleven spinazie en yoghurt en vanavond runderpens
Geplaatst: 05 feb 2008, 18:14
door John P.
kipfilet, kippennekken en kopvlees
Geplaatst: 05 feb 2008, 18:26
door Bowie
Kippenbouten, uit de aanbieding bij de Dekamarkt: €1,74 per kilo!
Geplaatst: 05 feb 2008, 19:34
door John P.
Bowie schreef:Kippenbouten, uit de aanbieding bij de Dekamarkt: €1,74 per kilo!
Ik heb ze gekocht voor € 2,10 per 2 kg bij de Naanhof
Normaal kosten ze daar € 7,99 voor 5 kg

Geplaatst: 05 feb 2008, 20:14
door Bowie
John P. schreef:Bowie schreef:Kippenbouten, uit de aanbieding bij de Dekamarkt: €1,74 per kilo!
Ik heb ze gekocht voor € 2,10 per 2 kg bij de Naanhof
Normaal kosten ze daar € 7,99 voor 5 kg

Die zitten hier niet in de buurt.
Ik was vergeten eten voor vandaag uit de vriezer te halen, toen waren die boutjes voor die prijs niet verkeerd.
Voor morgen ligt er een lap pens te ontdooien.
Geplaatst: 06 feb 2008, 19:59
door John P.
Vandaag aten de 2 vreetschuren : lamsribben en riblappen.
Ik dacht, laat ik ze eens verwennen.
Nou wat een feest, 10 seconden en alles was verdwenen
Morgen gewoon weer aardappelschillen

Geplaatst: 06 feb 2008, 20:11
door Bowie
John P. schreef:Vandaag aten de 2 vreetschuren : lamsribben en riblappen.
Ik dacht, laat ik ze eens verwennen.
Nou wat een feest, 10 seconden en alles was verdwenen
Morgen gewoon weer aardappelschillen

Lamsribben in 10 seconden?
