mugo schreef:Hebben jullie dat nou ook dat je in de zomer meer BARFt dan in de winter. In de winter krijgen ze hier KVV gewoon omdat het weer het vaak niet toelaat ze een uur in de tuin te zetten met een stuk bot.
En ik heb er dan vaak zelf ook niet zo'n zin in.
Nu het weer zomer wordt merk ik dat ik weer meer ga BARFen. Lekker in de tuin zitten en kijken naar die kauwende hondjes.
Wat krijgen ze dan waar ze een uur over doen?
Bij mij eten ze gewoon in de keuken en ze houden het erg netjes.
Ja, das leuk met een open keuken en houten vloer.
Ik vind het trouwens ook onfris om rauwvlees in m'n kamer op de vloer te leggen, zeker met een kleine op komst.
mugo schreef:Hebben jullie dat nou ook dat je in de zomer meer BARFt dan in de winter. In de winter krijgen ze hier KVV gewoon omdat het weer het vaak niet toelaat ze een uur in de tuin te zetten met een stuk bot.
En ik heb er dan vaak zelf ook niet zo'n zin in.
Nu het weer zomer wordt merk ik dat ik weer meer ga BARFen. Lekker in de tuin zitten en kijken naar die kauwende hondjes.
Wat krijgen ze dan waar ze een uur over doen?
Bij mij eten ze gewoon in de keuken en ze houden het erg netjes.
Ja, das leuk met een open keuken en houten vloer.
Ik vind het trouwens ook onfris om rauwvlees in m'n kamer op de vloer te leggen, zeker met een kleine op komst.
Bij ons eten ze altijd rauw, winter of zomer! Ze eten vaak gewoon buiten en anders in de kennel, binnen eten ze hier niet
Ze kunnen ook nog altijd in het schuurtje eten maar ik zie geen problemen als ze in de tuin eten
Vandaag hebben ze een vastendag, gisteren hertesnijlingen met een stukkie geitenrib gehad!
Vanaf maandag ga ik met dit 2 weken menu beginnen.
ma
150 gr lamshart
150 gr kippenmagen
150 gr rundernier
150 gr runderlever
di
600 gr kuikenbouten of runderstrot (ligt eraan of ik strot nog kan krijgen)
wo
600 gr paardenvlees
do
600 gr kipkarkas
vr
1 kilo pens
za
600 rundersnijlingen/rundergehakt
zon
1 zalmkop
ma
150 gr kippenharten
150 gr kippenmagen
150 gr rundernier
150 gr runderlever
di
hele kip (900 gram)
wo
600 gr paardenvlees
do
600 gr konijnenvoorpoten
vr
1 kilo pens
za
600 rundersnijlingen/rundergehakt
zon
600 gr sardines
Cool he?
Wie nog commentaar heeft, kan het nu geven of voor altijd zwijgen
John P. schreef:Vanaf maandag ga ik met dit 2 weken menu beginnen.
ma
150 gr lamshart
150 gr kippenmagen
150 gr rundernier
150 gr runderlever
di
600 gr kuikenbouten of runderstrot (ligt eraan of ik strot nog kan krijgen)
wo
600 gr paardenvlees
do
600 gr kipkarkas
vr
1 kilo pens
za
600 rundersnijlingen/rundergehakt
zon
1 zalmkop
ma
150 gr kippenharten
150 gr kippenmagen
150 gr rundernier
150 gr runderlever
di
hele kip (900 gram)
wo
600 gr paardenvlees
do
600 gr konijnenvoorpoten
vr
1 kilo pens
za
600 rundersnijlingen/rundergehakt
zon
600 gr sardines
Cool he?
Wie nog commentaar heeft, kan het nu geven of voor altijd zwijgen