Pagina 4 van 10
Geplaatst: 12 mei 2010, 23:09
door roef
Labje schreef:roef schreef:de kippehartjes zijn bijna klaar,volgens roef zijn ze allang klaar
die bewaakt de keuken momenteel

Snijd je de kippenhartjes nog in tweeën voordat je ze droogt of laat je ze heel.? En hoelang duurt het voordat die klaar zijn?
ik gebruik een scherpe schaar hier voor en dan knip ik het meeste vet er af en daarna knip ik ze door midden.
ik heb ze nu 8 uur gedroogd en ik vind ze aardig gelukt moet ik zeggen.
Geplaatst: 12 mei 2010, 23:10
door Saskia.Bernadette
Geplaatst: 12 mei 2010, 23:22
door kiaora
Ben blij dat ik mijn bevestigingsmail heb dat tie onderweg is...
Weet dat op een ander forum ook verschillende mensen er een besteld hebben dus dan gaat het idd hard!

Geplaatst: 15 mei 2010, 16:24
door laika
nou ik heb hem binnen ga eens ff aan de slag er mee
Geplaatst: 15 mei 2010, 16:59
door rimanime
Ik heb kippenlevertjes, konijn- en kippenvlees gedroogd.......Luisteren dat ze doen

Geen cursus meer nodig

Geplaatst: 15 mei 2010, 18:30
door laika
de honden zitten steeds in de keuken neus omhoog en maar ruiken
Geplaatst: 15 mei 2010, 19:26
door roef
roef heeft de hele middag in de keuken gezeten (zie fotohoek

)
Geplaatst: 15 mei 2010, 20:14
door -kim-
Hier staat hij ook weer te drogen. Met 5 volle roosters met kippenlever, kippenhartjes, kalkoenfilet, schapenlong en banaan en appel.
Maar hij staat buiten dus de jongens ruiken niets, hebben wel naast me staan kwijlen toen ik aan het snijden was

Geplaatst: 18 mei 2010, 11:50
door Els
En ook hier is de machine gearriveerd

. Ik heb er kipfilet, lever en banaan inzitten en Max ligt de keuken te bewaken

Geplaatst: 18 mei 2010, 16:56
door Aileen
Dat klink interessant

Zeker als beloningen voor de nieuwe pup

en voor lucky ook handig in sommige gevallen!
Maar toch even een vraag;
Als je het laat drogen gaat je huis er niet van stinken?

Mezelf kennende zal ik gaan kokhalzen, afhankelijk van wat ik er in stop natuurlijk

Geplaatst: 18 mei 2010, 17:04
door Saskia.Bernadette
Ik vind de lucht zat meevallen. Ik droog vlees en hart, heb nog geen pens geprobeerd, dat zou sterker ruiken vermoed ik.
Zet het apparaat wel onder de afzuiger, dat scheelt ook natuurlijk.

Geplaatst: 18 mei 2010, 17:34
door Sascha
Ook hier is hij gearriveerd! Moet nog even bedenken wat ik erin stop vanavond/morgen.
De lever ligt nog in de diepvries dus dat zal straks nog niets worden met drogen
Ik heb nog wel even een vraagje: kun je ook vlees en bv banaan tegelijk drogen op verschillende verdiepingen? Dan vang ik twee vliegen in één klap! voor de dogs een verwennerij en voor mezelf

Geplaatst: 18 mei 2010, 17:46
door Saskia.Bernadette
Ik droog de hart ook als het nog bevroren is, ontdooit vanzelf en bevroren snijd het ook makkelijker vind ik.
Alleen moet je dan een half uurtje bij de droogtijd optellen ongeveer.

Geplaatst: 18 mei 2010, 18:02
door Els
Sascha schreef:Ook hier is hij gearriveerd! Moet nog even bedenken wat ik erin stop vanavond/morgen.
De lever ligt nog in de diepvries dus dat zal straks nog niets worden met drogen
Ik heb nog wel even een vraagje: kun je ook vlees en bv banaan tegelijk drogen op verschillende verdiepingen? Dan vang ik twee vliegen in één klap! voor de dogs een verwennerij en voor mezelf

Ik heb de banaan op het onderste rooster gedaan en het vlees op de rest. Ging prima

De banaan is ondertussen klaar, Max moet nog wachten.
Geplaatst: 19 mei 2010, 07:33
door Saskia.Bernadette
Els schreef:Sascha schreef:Ook hier is hij gearriveerd! Moet nog even bedenken wat ik erin stop vanavond/morgen.
De lever ligt nog in de diepvries dus dat zal straks nog niets worden met drogen
Ik heb nog wel even een vraagje: kun je ook vlees en bv banaan tegelijk drogen op verschillende verdiepingen? Dan vang ik twee vliegen in één klap! voor de dogs een verwennerij en voor mezelf

Ik heb de banaan op het onderste rooster gedaan en het vlees op de rest. Ging prima

De banaan is ondertussen klaar, Max moet nog wachten.
Ik zou de banaan bovenin gedaan hebben, als het vlees dan 'lekt' komt het niet in contact met het fruit.
