Geplaatst: 22 mar 2008, 15:11
Ik ging vandaag pens koken, gatver ging kokkend door het huis beter volgende keer weer buiten koken...Het is hier nu niet te harden... 
Het gezelligste Labradorforum van Nederland en België!
https://www.labradorforum.nl/
Om voor mijn gevoel toch even alle bacterieen te doden..lupos schreef:waarom kook je pensdat is inderdaad vast niet te harden
Veel mensen zijn bang dat rauw vlees veel bacteriën bevat. Vers, rauw vlees bevat inderdaad bacteriën, maar deze zijn juist goed voor de hond. Eventueel schadelijke bacteriën (bijvoorbeeld salmonella) worden door een gezonde hond in de maag vernietigd door hetKyra schreef:Ik ging vandaag pens koken, gatver ging kokkend door het huis beter volgende keer weer buiten koken...Het is hier nu niet te harden...
Oké..ester en max schreef:die bacterieen zijn nu juist goed voor je hondjeniet meer koken hoor!!
Ik ben toch een beetje nieuwschierig, waarom je gekookte gierst ter aanvulling van een maaltijd gebruiktBowie schreef:Kvv en gekookte gierst.
Succes...! 't Komt vast helemaal goedarja schreef:Vandaag Herby en kippenruggetjes, morgen krijgen ze voor het eerst een zalmkop![]()
Ben nu al benieuwd, ze liggen al 2 weken in de vriezer voor de bacterieën maar nu gaat het er echt van komen.
![]()
Beetje vergeetachtig Frankfmsijtsma schreef:Ik ben toch een beetje nieuwschierig, waarom je gekookte gierst ter aanvulling van een maaltijd gebruiktBowie schreef:Kvv en gekookte gierst.