Pagina 33 van 316

Geplaatst: 22 mar 2008, 15:11
door Kyra
Ik ging vandaag pens koken, gatver ging kokkend door het huis beter volgende keer weer buiten koken...Het is hier nu niet te harden... :dom:

Geplaatst: 22 mar 2008, 15:15
door lupos
waarom kook je pens :shock: dat is inderdaad vast niet te harden :?

Geplaatst: 22 mar 2008, 15:21
door Kyra
lupos schreef:waarom kook je pens :shock: dat is inderdaad vast niet te harden :?
Om voor mijn gevoel toch even alle bacterieen te doden..
Maar het is Ranzig......................

Geplaatst: 22 mar 2008, 15:45
door Bowie
Die lucht ruik je nog dagen..... :bleh:

Geplaatst: 22 mar 2008, 15:50
door ester01
die bacterieen zijn nu juist goed voor je hondje 8) niet meer koken hoor!!

Hier vandaag eendenkarkas

Geplaatst: 22 mar 2008, 16:47
door fmsijtsma
Kyra schreef:Ik ging vandaag pens koken, gatver ging kokkend door het huis beter volgende keer weer buiten koken...Het is hier nu niet te harden... :dom:
Veel mensen zijn bang dat rauw vlees veel bacteriën bevat. Vers, rauw vlees bevat inderdaad bacteriën, maar deze zijn juist goed voor de hond. Eventueel schadelijke bacteriën (bijvoorbeeld salmonella) worden door een gezonde hond in de maag vernietigd door het
maagzuur.

Geplaatst: 22 mar 2008, 17:57
door Kyra
ester en max schreef:die bacterieen zijn nu juist goed voor je hondje 8) niet meer koken hoor!!
Oké.. :D

Geplaatst: 22 mar 2008, 18:13
door Bowie
Kvv en gekookte gierst.

Geplaatst: 23 mar 2008, 13:21
door fmsijtsma
Bowie schreef:Kvv en gekookte gierst.
Ik ben toch een beetje nieuwschierig, waarom je gekookte gierst ter aanvulling van een maaltijd gebruikt :)

Geplaatst: 23 mar 2008, 13:40
door Hanny
Fleurtje krijgt vandaag rundersnippers.....!!!

Gisteren heeft ze een stuk geitenrug gegeten...ze vond het heerlijk

Geplaatst: 23 mar 2008, 14:24
door fmsijtsma
De rest van een complete kip die over gebleven is eerder deze week :bleh:

Geplaatst: 23 mar 2008, 15:37
door arja
Vandaag Herby en kippenruggetjes, morgen krijgen ze voor het eerst een zalmkop :shock: :D Ben nu al benieuwd, ze liggen al 2 weken in de vriezer voor de bacterieën maar nu gaat het er echt van komen. 8) 8)

Geplaatst: 23 mar 2008, 15:39
door fmsijtsma
arja schreef:Vandaag Herby en kippenruggetjes, morgen krijgen ze voor het eerst een zalmkop :shock: :D Ben nu al benieuwd, ze liggen al 2 weken in de vriezer voor de bacterieën maar nu gaat het er echt van komen. 8) 8)
Succes...! 't Komt vast helemaal goed :D

Geplaatst: 23 mar 2008, 15:40
door Lousje
Versvlees met rijstmix en een paasei :D

Geplaatst: 23 mar 2008, 17:46
door rimanime
fmsijtsma schreef:
Bowie schreef:Kvv en gekookte gierst.
Ik ben toch een beetje nieuwschierig, waarom je gekookte gierst ter aanvulling van een maaltijd gebruikt :)
Beetje vergeetachtig Frank 8) :wink: Gierst bevat Silicium. SIlicium is ter versteving van pezen en banden. Lola krijgt het ook 2 x per week :wink: