Geplaatst: 07 jan 2008, 17:43
Bowie wilde net "iets" van 1 van de katten herkauwen, dat heb ik maar even snel opgeruimt.Lousje schreef:Mijn hond herkauwt vandaag voornamelijk![]()
![]()
![]()
![]()
En nee, hij is niet de kat aan het "barfen" geweest.
Het gezelligste Labradorforum van Nederland en België!
https://www.labradorforum.nl/
Bowie wilde net "iets" van 1 van de katten herkauwen, dat heb ik maar even snel opgeruimt.Lousje schreef:Mijn hond herkauwt vandaag voornamelijk![]()
![]()
![]()
![]()
Bowie schreef:Bowie wilde net "iets" van 1 van de katten herkauwen, dat heb ik maar even snel opgeruimt.Lousje schreef:Mijn hond herkauwt vandaag voornamelijk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
En nee, hij is niet de kat aan het "barfen" geweest.
Hier ook morgen die riblappen...John P. schreef:Morgen heerlijk verse riblappen van de C1000
Eigenlijk krijgen de honden veel beter te eten dan ikzelf[/img]
Bij Jan Linders kosten ze nog steeds € 2 p/stBowie schreef:Hier ligt voor morgen een kippetje te ontdooien.![]()
Jammer genoeg heeft de dekamarkt de prijs van de kippetjes omhoog gegooit, maar duur is het nog niet.
Die hebben we hier helaas niet.John P. schreef:Bij Jan Linders kosten ze nog steeds € 2 p/stBowie schreef:Hier ligt voor morgen een kippetje te ontdooien.![]()
Jammer genoeg heeft de dekamarkt de prijs van de kippetjes omhoog gegooit, maar duur is het nog niet.
yari schreef:Voor vandaag hertensnijdsels en 2 wilde duivenkoppies+nek incl. veertjes en een restje gekookte spinazie van gister. Heb ook nog wat stukjes kokos fijngekauwd en vervolgens in haar bak getuft...geen geintje....![]()
![]()
En vervolgens een farmfood rawhide kluif.
Voor morgen heb ik al een restje biologisch rundergehakt in d'r Kong gepropt en vervolgens 't geheel in de vriezer met daarnaast biologisch rund/lamsvlees spiervlees en orgaansnijdsels, 3 eendagskuikentjes, eitje en een muis.
VOlgens mij krijgt jouw restaturant binnenkort een Michelin steryari schreef:Voor vandaag hertensnijdsels en 2 wilde duivenkoppies+nek incl. veertjes en een restje gekookte spinazie van gister. Heb ook nog wat stukjes kokos fijngekauwd en vervolgens in haar bak getuft...geen geintje....![]()
![]()
En vervolgens een farmfood rawhide kluif.
Voor morgen heb ik al een restje biologisch rundergehakt in d'r Kong gepropt en vervolgens 't geheel in de vriezer met daarnaast biologisch rund/lamsvlees spiervlees en orgaansnijdsels, 3 eendagskuikentjes, eitje en een muis.
restaurantrimanime schreef:VOlgens mij krijgt jouw restaturant binnenkort een Michelin steryari schreef:Voor vandaag hertensnijdsels en 2 wilde duivenkoppies+nek incl. veertjes en een restje gekookte spinazie van gister. Heb ook nog wat stukjes kokos fijngekauwd en vervolgens in haar bak getuft...geen geintje....![]()
![]()
En vervolgens een farmfood rawhide kluif.
Voor morgen heb ik al een restje biologisch rundergehakt in d'r Kong gepropt en vervolgens 't geheel in de vriezer met daarnaast biologisch rund/lamsvlees spiervlees en orgaansnijdsels, 3 eendagskuikentjes, eitje en een muis.