hahaha dan wil Dubhy ook nog buiten de deur gaan eten
Op zijn menu stond:
gisteren: lap runderpens (1.10 euro)
vandaag: 3 kippenbouten (0,75 euro)
morgen: halve schapekop en spiervlees rund (? euro)
Vandaag wat zalmkarkas.
Wat ik nog vergat te posten deze week: wortel / broccoli / ananas / banaan / appel / biogarde (telkens rauwe restjes die over zijn als ik kook)
yari schreef:Voor vandaag hertensnijdsels en 2 wilde duivenkoppies+nek incl. veertjes en een restje gekookte spinazie van gister. Heb ook nog wat stukjes kokos fijngekauwd en vervolgens in haar bak getuft...geen geintje....
En vervolgens een farmfood rawhide kluif.
Voor morgen heb ik al een restje biologisch rundergehakt in d'r Kong gepropt en vervolgens 't geheel in de vriezer met daarnaast biologisch rund/lamsvlees spiervlees en orgaansnijdsels, 3 eendagskuikentjes, eitje en een muis.
VOlgens mij krijgt jouw restaturant binnenkort een Michelin ster
Wel drie!
Groetjes: Mariëlle & Yari
~ Wie achter de kudde aanloopt loopt altijd door de stront ~