Op zoek naar herplaatser

Plaats hier alle vragen over de aanschaf van een Labrador.
Peter38
Snuffelneus
Snuffelneus
Berichten: 1
Lid geworden op: 04/08/18 20:02

Op zoek naar herplaatser

Ongelezen berichtdoor Peter38 » 04/08/18 22:36

Hoi allemaal,

Bijna 10 jaar geleden heb ik via een zoek berichtje op deze site de ideale herplaatser gevonden. We zijn al jaren heel blij met onze lieve lab teef Bumper. Het is de meest makkelijke hond die ik ooit heb gezien. Super sociaal met mensen, andere honden en de meest perfecte vriendin voor de kinderen.

Nu komt het moment dat we overwegen een hond erbij te nemen. Bumper wordt ouder maar is nog super fit en gezond. De kids gaan naar school dus we is meer tijd en gelegenheid om een hond op te voeden.

Een herplaatser heeft de voorkeur aangezien dit vorige keer zo geweldig heeft uitgepakt. Het heeft wat ons betreft veel voordelen en ondanks dat een pup ook leuk is willen wij toch weer een herplaatser.

Wij zijn een jong en actief gezin uit Noord-Holland, 2 kids van 5 en 3. Er is vrijwel altijd iemand thuis en zo niet is er volop backup aanwezig. Ruim huis met grote tuin, veel mogelijkheden om los te lopen.
Niet vies van blubber, zand en haren in huis.

Wat we zoeken is een hond van maximaal 2 jaar. Reu of teef maakt niet zoveel uit. Bij voorkeur in goede gezondheid en zonder al te veel (grote) problemen.
Sociaal, vrolijk en betrouwbaar zijn harde eisen.

Mocht iemand een leuke herplaatser weten.. graag een privé berichtje.

Groet Peter

Terug naar “Aanschaf van een Labrador”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten