Gisteren gaan shoppen bij een zaak die voorstander van natuurlijke producten is en daar een heel goede uitleg en advies op maat gekregen.
In één keer overstappen zou geen probleem zijn maar we hebben hier nog een paar kilo brokken liggen en willen die natuurlijk wel opmaken.
Als alles goed gaat houden we ons aan het volgende schema: Heel het weekend KVV en op werkdagen 50% brok in de ochtend en 50% KVV als avondmaaltijd.
Er werd aangeraden om te starten met dezelfde soort vlees maar dan wel van een paar verschillende merken om eerst al een eerste keuze van merk te maken of beter gezegd af te tasten of er merken zijn waar hij minder goed op reageert en die dan uit te sluiten. Pas later gaan we dan verder met andere vleessoorten. Met verschillende merken afwisselen lijkt mij toch ook een goed idee.
Na de ochtendwandeling heeft Jazz zijn eerste bak runds/pens van het huismerk naar binnen geschrokt en uitgelikt tot er geen drup meer in zat. En of hij het lekker vond.
Met brokken is hij echt wel een klieder, hap nemen, rond kijken, kauwen en dan mogen de baasjes brokken ruimen
De KVV gaat meer al likkend binnen, het is bijna drinken maar niet onbelangrijk, zonder morsen zodat we nog een extra voordeel mogen noteren.
Wij zijn nu extra benieuwd hoe Jazz er verder op zal reageren.
Als alles goed gaat staat er deze week nog Runds van Carnibest, Naturis en Haaksbarf op het menu en hopen dan ook dat het even goed blijft gaan en we snel brokloos te kunnen voeren.
cu




